Ginger Ale

Ginger Ale

lær hvordan du lager din egen ginger ale hjemme med vår enkle oppskrift. perfekt for sommer og helår nytelser, og enkel å lage.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
drikke
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 1 1/2 unser finrevet fersk ingefær
  • 2. 6 unser sukker
  • 3. 7 1/2 kopper filtrert vann
  • 4. 1/8 teskje tørrgjær
  • 5. 2 spiseskjeer ferskpresset sitronsaft

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg ingefær, sukker og 1/2 kopp av vannet i en kjele på 2 liter, og sett den på middels høy varme. Rør til sukkeret har løst seg opp. Ta kjelen av varmen, dekk til og la det trekke i 1 time.
  2. 22. Sil sirupen gjennom en finmasket sil over en bolle, og press ned for å få ut all saften av blandingen. Avkjøl raskt ved å sette den i en isbad og røre, eller sett den i kjøleskapet uten lokk til den er minst romtemperert, 20-22 grader Celsius.
  3. 33. Bruk en trakt til å helle sirupen i en ren plastflaske på 2 liter, og tilsett gjæren, sitronsaften og de resterende 7 koppene med vann. Sett på lokket, rist forsiktig for å blande, og la flasken stå i romtemperatur i 48 timer. Åpne og sjekk for ønsket mengde kullsyre. Det er viktig at du, når du har oppnådd ønsket mengde kullsyre, oppbevarer ginger-ølen i kjøleskapet. Oppbevar den i kjøleskapet i opptil 2 uker, og åpne flasken minst én gang om dagen for å slippe ut overflødig kullsyre.