Urtegeitost og markedsalat i filodeigskåler

Urtegeitost og markedsalat i filodeigskåler

Oppdag en frisk og smakfull oppskrift med urter goat cheese og markedssalat servert i sprø filodeig-kopper. Perfekt for forrett eller lett måltid.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
forrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. Grønnsaksspray
  • 2. 6 ark filodeig
  • 3. 4 ss smør, smeltet
  • 4. 1 kopp geitost
  • 5. 1 kopp kremost
  • 6. 2 ss olivenolje
  • 7. 2 fedd hvitløk, hakket
  • 8. 1/4 kopp hakkede basilikumblader
  • 9. 1 ts svart pepper
  • 10. 4 kopper ruccolablader
  • 11. 1 kopp appelsinbåter
  • 12. 12 engelske frokostradiser, kuttet på langs

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
  2. 22. Spray lett muffinsformer med vegetabilsk spray. På en flat arbeidsflate, stabl 6 lag med filodeig og kutt dem i 6 (10 cm) kvadrater, noe som gir totalt 36 kvadrater. Bruk en pensel til å duppe et filodeigkvadrat med smør. Press et nytt filodeigkvadrat oppå det første, og pass på at hjørnene er i ulike vinkler. Gjenta med et tredje stykke filodeig. Trykk filodeigen ned i muffinsformene. Stek til de er gyldne, ca. 6 til 8 minutter. La dem avkjøle.
  3. 33. For den urtesmakende geitosten:
  4. 44. I en middels stor, mikrobølgeovnsikker bolle, legg i geitosten og kremosten. Varm i mikrobølgeovnen til de er myke, ca. 1 til 2 minutter. Bruk en slikkepott eller visp til å blande inn olivenolje, hvitløk, basilikum og svart pepper til det er jevnt.
  5. 55. For montering:
  6. 66. Legg en liten klatt av geitostblandingen i hver filodeigskål. Topp hver skål med ruccolasalat og pynt med appelsinbinner og engelske breakfast-radiser.