
Nøtteelskere om fruktkake
oppskrift på en deilig fruktkake fylt med nøtter og tørket frukt. perfekt til jul eller helger. enkelt å lage og smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 70 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Sesong: vinter
Ingredienser
- 3 spiseskjeer smør eller margarin
- 1 pakke (280 g, ca. 40 stk.) vanlige marshmallows
- - ELLER -
- 4 kopper mini-marshmallows
- 5 ½ kopper KELLOGG'S® RICE KRISPIES®-flak
- 1 kopp blandede tørkede fruktbiter
- ½ kopp hakkede pekannøtter (valgfritt)
- 6 maraschino-kirsebær, godt avrente
- ½ kopp melis
- 1 spiseskje appelsin- eller eplejuice
Fremgangsmåte
- 1I en stor kjele smelter du smør over lav varme. Tilsett marshmallows og rør til de er helt smeltet. Fjern fra varmen.
- 2Tilsett KELLOGG'S® RICE KRISPIES®-korn, frukt og pekannøtter (hvis ønskelig). Rør godt slik at alt blir jevnt dekket.
- 3Trykk blandingen ned i seks former på 4 1/2 x 2 1/2 x 1 1/2 tommer, som er smurt med matlagingsspray. La avkjøle. Ta ut av formene.
- 4Kutt hver kirsebær i 5 tynne skiver. Arranger skivene i form av en blomst på toppen av hver brød.
- 5I en liten bolle visper du sammen melis og appelsinjuice. Skje over brødene. La stå i minst 1 time. Best når det serveres samme dag.
- 6MIKROOVN-VEILEDNINGER:
- 7I en mikrobølgesikker bolle varmer du smør og marshmallows på HIGH i 3 minutter, og rører etter 2 minutter. Rør til det er glatt. Fortsett med oppskriften som beskrevet ovenfor. Mikrobølgetid kan variere.