Oreo®-kakedeig

Oreo®-kakedeig

Lær hvordan du lager en deilig oreo® cookie cake med denne enkle oppskriften. Perfekt for bursdager og festlige anledninger. Ingen avansert baking nødvendig!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1 (20 unse) pakke sjokoladesandwichkjeks
  • 1/2 kopp smør
  • 1 (16 unse) beholder med tintet pisket krem, tintet
  • 2 (8 unse) pakker kremost
  • 1 kopp melis
  • 2 kopper melk
  • 1 (3,5 unse) pakke med instant vaniljepuddingblanding

Fremgangsmåte

  1. 1Knus kokosen i små biter. Sett til side 1 kopp til pynt. Smelt smøret og bland det med resten av kokosen. Trykk blandingen ned i en 9x13-tommers form. Sett i fryseren i 5 minutter.
  2. 2Bland halvparten av den piskede kremen, all kremosten og melis. Fordel blandingen over bunnen og sett kaken tilbake i fryseren.
  3. 3Lag instantpudding med melken i henhold til pakningsanvisningene, og fordel den over kaken. Fordel resten av den piskede kremen på toppen av puddingen, og strø deretter resten av kokosen over. Oppbevar kaken kjølig.