
New York Crumb Cake
oppskrift på ny york crumb cake - en deilig kake med sprø topping, perfekt til kaffe eller som dessert. enkel å lage og smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
bakverk
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Plasser risten i midten av ovnen og varm opp til 160 grader Celsius.
- 22. Lett børst en 23 x 30 cm bakeform med canola-olje, strø over mel og rist av overflødig. Sett til side. I en middels stor bolle, sikt sammen 1 ½ kopp mel, sukker, bakepulver og salt; sett til side. I en annen bolle, visp sammen egg, melk, canola-olje og vanilje. Bruk en slikkepott til å vende de tørre ingrediensene inn i eggeblandingen til det akkurat er blandet.
- 33. Fordel røren jevnt i den forberedte formen, og sett til side. I en middels stor bolle, bland resten av melet (2 ½ kopper), brunt sukker og kanel. Hell smeltet smør over melblandingen og vend med en slikkepott til det dannes store smuler.
- 44. Strø smulene over røren og stek, og roter formen etter 10 minutter. Fortsett å steke til en kakepinne kommer ut ren, omtrent 10 minutter til.
- 55. Overfør bakeformen til en avkjølingsrist for å avkjøle. Dryss over melis. Bruk en serrert kniv eller benkeskraper til å skjære i 7,5 cm kvadrater. Oppbevar i en lufttett beholder i opptil 3 dager.