Gale sjokoladeshakes

Gale sjokoladeshakes

oppskrift på crazy chocolate shakes - en søt og kremet drikk perfekt for varme sommerdager eller som en dessert. enkel å lage og full av sjokoladesmak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
drikke
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 1 kopp hakket semisøt sjokolade
  • 2. 1 kopp hakket bittersøt sjokolade
  • 3. 1 kopp kremfløte
  • 4. 3/4 kopp helmelk
  • 5. 8 baller vaniljeis
  • 6. 8 baller sjokoladeis
  • 7. Variasjoner av strøssel, sjokoladeknapper, marshmallows, godteri og pretzelbiter, til dekorasjon
  • 8. Baller av vanilje- og sjokoladeis, til servering
  • 9. Pisket krem (på sprayboks), til topping
  • 10. Chocolate Smørscotch Caramel Bars eller ferdigkjøpte karamellbrownies, brutt i biter, oppskrift følger
  • 11. Karamell- og jordbærsiruper, til å dryppe over
  • 12. Kjerner, til pynt
  • 13. Nonstick-kokkespray, til å spraye formen
  • 14. 1 1/2 kopp hvetemel
  • 15. 1 1/2 kopp vanlig eller hurtigkokte havregryn
  • 16. 1 kopp pakket brunt sukker
  • 17. 1 teskje bakepulver
  • 18. 1/4 teskje kosher-salt
  • 19. 1 3/4 staver (14 spiseskjeer) kaldt saltet smør, skåret i biter
  • 20. To bokser á 13,5 unser dulce de leche (jeg brukte Nestlé La Lechera)
  • 21. Omtrent 1 kopp spanske peanøtter
  • 22. Omtrent 1 kopp smørscotch-knapper
  • 23. Omtrent 1 kopp mini-sjokoladeknapper

Fremgangsmåte

  1. 11. For ganachen: Legg den halv-søte og bittersøte sjokoladen i en varmebestandig bolle. Varm opp fløten i en kjele til den er veldig varm, og hell den over sjokoladen. Rør til sjokoladen er smeltet og blandet. La den avkjøle.
  2. 22. For melkeshaken: Ha melken, vaniljen, iskremen og 1 kopp av ganachen i en blender, og kjør til alt er godt blandet.
  3. 33. For å montere: Skje litt ganache i store glasskrukker og fordel den på sidene. Smør litt ganache rundt kanten av krukkene. Dypp kantene i strøssel, sjokoladeknapper, marshmallows og/eller godteri, eller trykk på pretzels. Legg en kule iskrem i hvert glass og hell den blendede melkeshaken over. Sprøyt pisket krem på toppen av hvert glass og tilsett biter av sjokoladestenger eller brownies. Nå kan du gå helt i gang med å dekorere toppen med mer pisket krem, iskrem, godteri osv. Drypp over karamell- eller jordbærsaus og topp med et kirsebær.
  4. 44. Forvarm ovnen til 180°C (350°F). Kle en 23 cm (9 tommer) kvadratisk bakeform med aluminiumsfolie og spray med non-stick spray.
  5. 55. Bland sammen mel, havregryn, brunt sukker, bakepulver og salt i en bolle. Kutt inn smøret med en kakeskrape til blandingen ligner grove smuler.
  6. 66. Fordel blandingen i den forberedte formen og trykk lett ned for å pakke den litt sammen. Stek til den er lett gyllen på toppen og gjennomstekt i midten, ca. 30–35 minutter. La den avkjøle i 15 minutter.
  7. 77. Skje dulce de leche i en mikrobølgeovnssikker bolle og varm opp i ca. 45 sekunder, til den er lett myk. Fordel den over havregrynsbunnen med en slikkepott, og jevn ut til kantene og i et jevnt lag. Strø et lag med peanøtter slik at de dekker