
Cleveland-fylte poteter
Lær hvordan du lager deilige cleveland stuffed potatoes, en smakfull rett perfekt for enhver anledning. Enkelt å lage og full av smak!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
- 22. Prikk potetene, legg dem på et bakepapirkledd stekebrett og gni dem inn med olivenolje og et generøst dryss av salt og pepper. Stek til en liten kniv lett kan stikkes gjennom kjøttet, omtrent 1 time. La dem avkjøle litt.
- 33. Legg kielbasaen i en stor stekepanne med vegetabilsk olje, og skru deretter opp varmen til middels. Kok, rør av og til, til fettet begynner å slippe, og pølsen er gyllen på noen steder, omtrent 5 minutter. Tilsett coleslaw-blandingen og rør til den akkurat begynner å visne, ca. 2 minutter. Overfør til en stor bolle.
- 44. Del potetene i to på langs, og skrap ut innmaten, og la det være igjen en 0,5 cm tykk vegg av potet og skall slik at de holder formen. Tilsett potetinnmaten i bollen med kielbasa-blandingen, og rør inn smør, vårløk, 1 kopp mozzarella, 1/4 kopp barbecue-saus og 1 teskje salt. Krydre med salt og pepper. Sett potetbåtene på bakeplaten og skje fyllet i dem. Strø resten av osten jevnt over toppen. Stek til osten er smeltet og toppene er brune på noen steder, ca. 20 minutter. Pensle med resten av barbecue-sausen, topp med de reserverte vårløkene, og server umiddelbart.