
Rå rødbete-, pære- og gorgonzolasalat
Oppdag en frisk og smakfull salat med rårødbet, pære og gorgonzola — perfekt for en lett forrett eller lunsj. Enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Til salaten: Bruk en mandolin for å skjære rødbetene i tynne skiver, nesten som papir, og legg dem pent ut på et fat. Fjern kjernen fra pæren og skjær den i tynne, lange skiver med en kniv. Legg pæreskivene i faner oppå rødbetene. Smuldre over gorgonzola dolce og pynt med hele mynteblader.
- 22. Til dressingen: Bland extra virgin olivenolje og sitronjuice i en liten bolle. Finhakk timian og myntebladene sammen og tilsett i bollen. Krydre med salt og pepper. Visp godt for å blande. Hell dressingen over salaten rett før servering.