Tropiske solskinn-flatkaker med appelsinkrem

Tropiske solskinn-flatkaker med appelsinkrem

oppskrift på tropiske sunshine flatcakes med frisk appelsin krem. en lett og deilig dessert som passer perfekt til sommeren. lag den hjemme i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 1 ssk CRISCO® rent vegetabilsk olje
  • 2. 1/2 kopp Fisher® Chef's Naturals® pekannøtter
  • 3. 1 boks (13,9 oz) Pillsbury® avkjølte appelsinsmakende søte boller med glasur (8 boller)
  • 4. 2 ss LAND O LAKES® smør
  • 5. 2 faste, modne mellomstore bananer, skivet (2 kopper)
  • 6. 2 ss limesaft
  • 7. 1 kopp fersk eller hermetisk ananasbiter, drenert
  • 8. 1 boks (15 oz) mandarinoransjesegmenter i lett sirup, drenert
  • 9. 1 glass (12 oz) SMUCKER'S® ananasis med iskremsmak
  • 10. 1 1/4 kopper piskekrem
  • 11. Glasur fra boksen med søte boller

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius. Pensle rikelig med 1 spiseskje olje på ett stort bakepapir eller to små bakepapir.
  2. 22. Kutt voksduk eller bakepapir i 16 kvadrater på 15 cm (6 tommer). Strø omtrent 1 ½ teskje hakkede pekannøtter på ett ark med bakepapir. Plasser en appelsinrull på pekannøttene; strø 1 ½ teskje pekannøtter på toppen av rullen. Legg et annet ark med voksduk eller bakepapir oppå. Bruk en kjevle og rull jevnt til appelsinrullen er ca. 11 cm (4 ½ tommer) i diameter; fjern det øverste arket. Plasser rullen på bakepapiret. Gjenta med de resterende rullene, og plasser dem med 2,5 cm (1 tomme) mellomrom på bakepapiret. Sett til side med glasuren.
  3. 33. Stek i 8 til 10 minutter eller til de er gyldne.
  4. 44. I mellomtiden, i en 25 cm (10 tommer) stekepanne, smelt smør over middels høy varme. Tilsett bananer, limesaft og ananas; kok i 1 minutt, rør ofte. Skru ned varmen til middels lav. Rør forsiktig inn ananas-toppingen; kok i 3 til 4 minutter, av og til, til det er gjennomvarmt. Rør forsiktig inn appelsinbiter.
  5. 55. I en middels stor bolle, pisk kremfløte og glasur med en elektrisk mikser på høy hastighet til myke topper dannes. For å servere, legg flatkaker på tallerkenen og topp med varm ananas-topping og appelsinkrem.
  6. 66. For høye breddegrader (3500–6500 fot): Ingen endring.
  7. 77. (r)CRISCO er et varemerke tilhørende The J.M. Smucker Company.
  8. 88. Fisher er et registrert varemerke tilhørende John B. Sanfilippo and Son, Inc., Elk Grove Village, IL 60007-6057, USA.
  9. 99. (r