Cream Cheese Rollups aka Redneck Sushi

Cream Cheese Rollups aka Redneck Sushi

Lær hvordan du lager smakfulle cream cheese rollups, kjent som redneck sushi. En enkel og rask oppskrift perfekt for forretter eller snacks.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. To pakker med kremost à 8 unser, myknet
  • 2. 1 liten glass med salsa (sterk) à 4 unser
  • 3. 4 grønne løk, finhakket
  • 4. 4 store mais-tortillas
  • 5. 10 skiver bacon, kuttet i små biter og stekt til sprø
  • 6. 16 tynne skiver med delikatesse-skinke

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. I en middels stor bolle blander du sammen kremost, salsa og løk til det er godt blandet.
  3. 3Smør tortillaene med blandingen, og la det være igjen en kant på 1/2 tomme.
  4. 4Topp hver med bacon og skinke, rull deretter sammen til stramme sylindere og pakk inn i plastfolie.
  5. 5Sett i kjøleskapet i minst én time.
  6. 6Ta ut av kjøleskapet, fjern plastfolien og skjær hver rull i 2,5 cm (1 tomme) store biter, og kast de ujevne endene (eller spis dem mens du forbereder, som jeg gjorde!).
  7. 7Hver rull skal gi åtte biter.
  8. 8Hvis du vil, kan du stikke tannpirkere inn i rullene med 2,5 cm (1 tomme) mellomrom før du skjærer dem opp; det gjør serveringen enklere.