
Dungeness-krepssalat med søt erte-tendril og appelsindressing
oppskrift på en frisk og smakfull dungeness crab salat med søte erter og syrlig appelsindressing, perfekt for sommermåltidet
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Varm opp rapsolje i en stekepanne over middels varme. Tilsett rødløk og hvitløk, og la det surre i omtrent 10 minutter. Skru ned varmen til lav, og rør inn tomater, appelsin og gressløk. La det koke i ytterligere 2 minutter på lav varme. Ta av varmen og rør inn ferske mynteblader. Sett til side til det skal brukes.
- 22. Bland hoisinsaus, soyasaus og majones i en middels bolle. Vend forsiktig inn krabbekjøttet. Bruk en 2- eller 3-tommers rundkutter, og form krabbekjøttet til runde former. Topp med appelsindressing og 2 spiseskjeer ertebånd. Server kald.