
Kinesisk kyllingsalat
oppskrift på kinesisk kyllingsalat med sprø grønnsaker og asiatisk dressing. perfekt som forrett eller lett måltid. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Bland halvparten av de sprø nudlene, kylling, vårløk, cashewnøtter, koriander og paprika i en stor bolle.
- 22. Lag dressingen: Visp sammen sennepsmøret, soyasausen, eddiken, hoisinsausen, allehånde, sukker, salt og pepper i en liten bolle. Tilsett oljene i en tynn stråle under visping, og visp dressingen til den er emulsifisert.
- 33. Vend kyllingsalaten forsiktig med nok dressing til å dekke, og legg den oppå en salatbunn av salatbladene på et serveringsfat. Topp med spirer og resten av de sprø nudlene.