
Kinesisk kyllingsalat
oppskrift på kinesisk kyllingsalat med sprø grønnsaker og asiatisk dressing. perfekt som forrett eller lett måltid. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 1/2 kopper sprøe chow mein-nudler
- 3 kopper revet kokt kylling
- 1 bunt vårløk, kuttet i 2,5 cm lange biter
- 1/4 kopp tørkrostede, usaltede cashewnøtter
- 1 kopp finhakket fersk koriander
- 1 rød paprika, kuttet i juliennestrimler
- 1/2 teskje tørket sennep, løst opp i 1/2 teskje vann
- 1 spiseskje soyasaus
- 3 spiseskjeer risvinseddik
- 2 spiseskjeer hoisinsaus
- 1 teskje malt allehånde, eller etter smak
- 1 teskje sukker
- 2 spiseskjeer asiatisk sesamolje
- 1/4 kopp maisolje
- 1/2 hode salat, revet
- 1 bunt soyabønnespirer
Fremgangsmåte
- 1Bland halvparten av de sprø nudlene, kylling, vårløk, cashewnøtter, koriander og paprika i en stor bolle.
- 2Lag dressingen: Visp sammen sennepsmøret, soyasausen, eddiken, hoisinsausen, allehånde, sukker, salt og pepper i en liten bolle. Tilsett oljene i en tynn stråle under visping, og visp dressingen til den er emulsifisert.
- 3Vend kyllingsalaten forsiktig med nok dressing til å dekke, og legg den oppå en salatbunn av salatbladene på et serveringsfat. Topp med spirer og resten av de sprø nudlene.