Kinesisk kyllingsalat

Kinesisk kyllingsalat

oppskrift på kinesisk kyllingsalat med sprø grønnsaker og asiatisk dressing. perfekt som forrett eller lett måltid. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 1/2 kopper sprøe chow mein-nudler
  • 2. 3 kopper revet kokt kylling
  • 3. 1 bunt vårløk, kuttet i 2,5 cm lange biter
  • 4. 1/4 kopp tørkrostede, usaltede cashewnøtter
  • 5. 1 kopp finhakket fersk koriander
  • 6. 1 rød paprika, kuttet i juliennestrimler
  • 7. 1/2 teskje tørket sennep, løst opp i 1/2 teskje vann
  • 8. 1 spiseskje soyasaus
  • 9. 3 spiseskjeer risvinseddik
  • 10. 2 spiseskjeer hoisinsaus
  • 11. 1 teskje malt allehånde, eller etter smak
  • 12. 1 teskje sukker
  • 13. 2 spiseskjeer asiatisk sesamolje
  • 14. 1/4 kopp maisolje
  • 15. 1/2 hode salat, revet
  • 16. 1 bunt soyabønnespirer

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland halvparten av de sprø nudlene, kylling, vårløk, cashewnøtter, koriander og paprika i en stor bolle.
  2. 22. Lag dressingen: Visp sammen sennepsmøret, soyasausen, eddiken, hoisinsausen, allehånde, sukker, salt og pepper i en liten bolle. Tilsett oljene i en tynn stråle under visping, og visp dressingen til den er emulsifisert.
  3. 33. Vend kyllingsalaten forsiktig med nok dressing til å dekke, og legg den oppå en salatbunn av salatbladene på et serveringsfat. Topp med spirer og resten av de sprø nudlene.