
Cherrytomat- og chiligazpacho
Lær å lage en smakfull kirsebærtomat og chiligazpacho, perfekt som forrett på varme sommerdager. En enkel og rask oppskrift for en forfriskende smakskombinasjon.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. Til gazpacho: Legg tomater, agurker, chili, sjalottløk, hvitløk, eddik, hot sauce og salt i en blender. Kjør til det er jevnt. Smak til og juster krydderet med salt, etter behov. Sett i kjøleskapet i 2 timer før servering.
- 33. Til krutongene: I en stor, tykkbunnet kjele, hell nok olje til å fylle kjelen med 2,5 cm olje. Varm opp på middels varme til en frityrtermometer som er satt i oljen viser 190 grader Celsius. (Hvis du ikke har termometer, vil en brødterning bli brun på omtrent 3 minutter.) Arbeid i porsjoner, og legg forsiktig polentabitene i oljen. Stek, og rør av og til for å holde bitene adskilt, til de er gylne og sprø, ca. 2 minutter.
- 44. La dem renne av på kjøkkenpapir og dryss over parmesan.
- 55. For å servere: Hell gazpachoen i 4 suppeskåler og topp med polentakrutonger.