
Steak-sandwich på ristet hvitløksbrød med tomat- og olivenrøre, servert med stekte pommes frites
oppskrift på en smakfull steak sandwich på ristet hvitløksbrød med frisk tomat og oliven relish, servert med sprø skillet fries. enkel å lage og perfekt for en mettende lunsj eller middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Bland sammen 1/4 kopp olivenolje og hvitløk, og la det hvile i 30 minutter. Forvarm grillen. Pensle begge sider av brødet med hvitløksolje, legg det på et stekebrett og grill i 1 til 2 minutter på hver side, til det er lett gyldent. Varm opp grillpannen på høy varme til den begynner å ryke. Pensle biffen på begge sider med de resterende 2 spiseskjeene olivenolje og krydre med salt og pepper etter smak. Grill i 4 til 5 minutter til den er gylden på én side, snu den og reduser varmen til middels, og fortsett å steke til den er medium-rare, i 5 til 6 minutter. Ta den av varmen, la den hvile i 10 minutter, og skjær den i 1/4 tommers tykke skiver.
- 22. Bland alle ingrediensene i en bolle.
- 33. Montering: Rucola, ristet italiensk brød, skivet biff, tomat-oliven relish.
- 44. Legg rucola på 4 skiver av ristet brød. Topp med flere skiver av biff og en stor skje med relish. Legg de resterende brødskivene oppå.
- 55. Varm opp olivenolje i en middels stor støpejernsgryte på middels varme. Tilsett løk og stek til den er myk. Tilsett paprika og hvitløk, og stek i 3 til 4 minutter. Tilsett poteter og stek til de er gylne, krydre med salt og pepper.