
Sopp-ragu
oppskriften på mushroom ragu er enkel å følge og perfekt for en smakfull vegetarrett. tilberedningstid, ingredienser og tips for en vellykket rett.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Varm opp oljen i en stor stekepanne. Når den nesten begynner å ryke, tilsett løk og hvitløk på middels lav varme og la det surre til løken har blitt myk, ca. 8 minutter. Tilsett sopp og krydre med salt og pepper. Øk varmen til høy og la det surre til soppen er mør og alt væsken har fordampet. Ta pannen av varmen og hell i Marsala. Sett pannen tilbake på komfyren og la vinen koke inn, ca. 3 minutter. Tilsett kyllingkraft og la det småkoke i en halv time til sausen har redusert til omtrent halvparten. Rør inn fløten og bland godt. Ta pannen av varmen og tilsett ferske urter og Parmesan. Krydre med salt og pepper. Bland godt og hold det varmt.