Grillet aubergine- og tomattartine

Grillet aubergine- og tomattartine

Lær hvordan du lager en deilig grillet aubergine og tomat tartine. Perfekt for sommermåltidet, enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 1–2 eller 3 skiver aubergine, marinert i ekstra jomfrololje, hvitløk og krydder, og grillet
  • 2. 1 skive hvete brød
  • 3. 4 skiver tomat
  • 4. Revet Parmesanost
  • 5. 1/2 agurk, skivet
  • 6. 2 sitroner, delt i fire
  • 7. Hakket persille, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg aubergineskivene på hvitt brød slik at det dekkes. På toppen legger du tomatskivene side om side. Del tartinen i 4 like store trekanter. Plasser bitene på en tallerken. Strø revet Parmesan over, og pynt deretter med skivet agurk, sitroner og persille før servering.
  2. 22. Denne oppskriften er levert av profesjonelle kokker og er nedskalert fra en storoppskrift levert av en restaurant. FN-kokkene har ikke testet denne oppskriften, i de angitte proporsjonene, og vi kan derfor ikke gi noen garanti for resultatet.