Svinekjøtt med sopp og bygg

Svinekjøtt med sopp og bygg

En enkel og smakfull oppskrift på svinekjøtt med sopp og bygg. Perfekt for en næringsrik middag som er lett å lage.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 kopp hurtigkokende bygg
  • 2. 4 teskjeer Worcestershire-saus
  • 3. 4 teskjeer lett brunt sukker
  • 4. 1 stor svinefilet (ca. 570 gram), trimmet og skåret i 2 cm store biter
  • 5. Kosher-salt og nykvernet pepper
  • 6. 1 kopp lavnatrium kyllingkraft
  • 7. 2 teskjeer maisstivelse
  • 8. 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 9. 225 gram cremini-sopp, skivet
  • 10. 2 purre (bare hvite og lysegrønne deler), hakket
  • 11. 3 gulrøtter, hakket
  • 12. Hakket fersk persille, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 11. Kok byggmelet som etiketten angir. Dekk til og sett til side.
  2. 22. I mellomtiden, visp sammen 1 spiseskje Worcestershire-saus med 2 teskjeer brunt sukker i en middels stor bolle. Tilsett svinekjøttet, krydre med salt og pepper, og vend det godt slik at det dekkes. Visp sammen kyllingbuljong, maisenna og den resterende 1 teskje Worcestershire-saus og 2 teskjeer brunt sukker i en liten bolle til det er glatt; sett til side.
  3. 33. Varm opp 1 spiseskje vegetabilsk olje i en stor non-stick stekepanne over høy varme. Tilsett svinekjøttet og kok, vend av og til, til det er godt brunt, ca. 4 minutter. Fjern det fra pannen og legg det på en tallerken.
  4. 44. Tørk ut pannen og tilsett den resterende 1 spiseskje vegetabilsk olje. Tilsett sopp, purre, gulrøtter, 1/2 teskje salt og et par kverner pepper. Kok, rør av og til, til grønnsakene er møre, ca. 4 minutter. Legg svinekjøttet tilbake i pannen og tilsett buljongen og blanturen. Kok, rør om, til sausen er litt tykkere, 1 til 2 minutter. Server med byggmelet; topp med persille.
  5. 55. Fotografier av Charles Masters