Jasminte-ganache

Jasminte-ganache

Lær hvordan du lager en deilig jasmin te ganache med vår enkle oppskrift. Perfekt som fyll eller topping på kaker og desserter.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. 10 unser tung krem
  • 2. 1 unser lett mais sirup
  • 3. 1 1/4 unser jasmin te
  • 4. 9 unser bittersøt sjokolade, hakket
  • 5. 4 1/2 unser melkesjokolade, hakket
  • 6. 1/4 unser rom

Fremgangsmåte

  1. 11. Hakk opp sjokoladen i små biter på omtrent 3/8 tommer.
  2. 22. Kok opp fløte og lys maisirup. Tilsett jasminte og la det småkoke i 1 minutt. Sil teen og hell den over den bittersøte og melkesjokoladen. Bland ingrediensene bare nok til å blande dem. La det avkjøle til 90 grader, og rør inn rom. Hell over i en flat form som er dekket med voks- eller bakepapir. Fyllet skal være 5/8 tommer tykt. La det avkjøle over natten eller til det er fast, oppbevart i kjøleskapet. Skjær i firkanter.