
Escargot med ville sopp
Lær hvordan du lager en smaksrik escargot med ville sopper, perfekt som forrett for matentusiaster. En enkel oppskrift for en unik smaksopplevelse.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Sautér 1 finhakket sjalottløk med 1 spiseskje smør til sjalottløken er myk. Tilsett de skivede soppene og sautér til soppen har sluppet væske og denne har fordampet. Sett til side og hold varm.
- 22. I en separat panne, sautér den resterende finhakkede sjalottløken i 1 spiseskje smør. Tilsett sneglen og hvitløk i pannen og vend det forsiktig. Fjern pannen fra varmen og tilsett Cognac. Antenn Cognac-en med en lighter eller ved å forsiktig vippe pannen mot åpen flamme slik at det tar fyr. Flamber Cognac-en til den nesten er redusert. Tilsett Cabernet, laurbærblad og timian, og la væsken koke inn til det er redusert med to tredjedeler. Hell i kalvekraften og la sausen småkoke i 5 minutter.
- 33. Etter at snegleblandingen har småkokt i 5 minutter, tilsett soppen og fjern fra varmen. Rør inn resten av smøret og vend inn trøffeloljen. Juster krydderet med salt og pepper, og pynt med finhakket gressløk. Server sneglene fordelt i varme, lave skåler.