Kylling Cacciatore

Kylling Cacciatore

Lær hvordan du lager en deilig chicken cacciatore med denne enkle oppskriften. Perfekt for en smakfull middag for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 80 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 1 skinnfri kylling (3 ½ pund), delt i små biter
  • 2. Olivenolje, etter behov
  • 3. Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • 4. 4 paprika, 2 grønne og 2 røde, renset, frø fjernet og skåret i skiver
  • 5. 3 løk, skivet
  • 6. 3 til 4 fedd hvitløk, skivet
  • 7. 2 bokser (28 unse) knuste tomater
  • 8. Vann, etter behov

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
  2. 22. Legg kyllingen i en ildfast form på 23 x 33 cm. Smør kyllingen med litt olje og krydre med salt og pepper. Stek kyllingen til den er lett brunet, ca. 20 til 30 minutter.
  3. 33. Ta formen ut av ovnen og hell av noe av fettet. Tilsett paprika, løk, hvitløk og tomater (du trenger kanskje ikke alle tomatene – juster etter smak), og bland godt. Fortsett å steke kyllingen til den er godt brunet og mør. Jeg pleier å snu kyllingen underveis i stekingen. Tilsett mer vann hvis sausen blir for tykk. Skum av toppen om nødvendig, men siden du allerede har skåret og renset kyllingen, trenger du sannsynligvis ikke å skumme mye.