
Kylling Cacciatore
Lær hvordan du lager en deilig chicken cacciatore med denne enkle oppskriften. Perfekt for en smakfull middag for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 80 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
- 22. Legg kyllingen i en ildfast form på 23 x 33 cm. Smør kyllingen med litt olje og krydre med salt og pepper. Stek kyllingen til den er lett brunet, ca. 20 til 30 minutter.
- 33. Ta formen ut av ovnen og hell av noe av fettet. Tilsett paprika, løk, hvitløk og tomater (du trenger kanskje ikke alle tomatene – juster etter smak), og bland godt. Fortsett å steke kyllingen til den er godt brunet og mør. Jeg pleier å snu kyllingen underveis i stekingen. Tilsett mer vann hvis sausen blir for tykk. Skum av toppen om nødvendig, men siden du allerede har skåret og renset kyllingen, trenger du sannsynligvis ikke å skumme mye.