
Scoopbar kinesisk kyllingsalat
oppskrift på en frisk og smakfull scoopable chinese chicken salad, perfekt for sommermåltider. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 pakke (16 unser) tørr brokkolisalatblanding (ca. 5 ½ kopper)
- 1 boks (8 unser) (ca. 1 kopp) hermetiske skivede vannkastanjer, drenert
- 1 kopp hermetiske mandarinskiver i juice (eller lett sirup), drenert og hakket
- 1 kopp hakkede vårløk
- 340 gram skinnfri, magert kyllingbryst, kokt og hakket
- ¾ kopp lavfett sesam- og ingefersaus (anbefalt: Newman's Own Lighten Up!)
Fremgangsmåte
- 1I en stor bolle, bland kål, vannkastanjer, appelsinbiter, vårløk og kylling. Bland godt.
- 2Topp med dressing og vend det forsiktig sammen. Nyt!