Scoopbar kinesisk kyllingsalat

Scoopbar kinesisk kyllingsalat

oppskrift på en frisk og smakfull scoopable chinese chicken salad, perfekt for sommermåltider. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1. 1 pakke (16 unser) tørr brokkolisalatblanding (ca. 5 ½ kopper)
  • 2. 1 boks (8 unser) (ca. 1 kopp) hermetiske skivede vannkastanjer, drenert
  • 3. 1 kopp hermetiske mandarinskiver i juice (eller lett sirup), drenert og hakket
  • 4. 1 kopp hakkede vårløk
  • 5. 340 gram skinnfri, magert kyllingbryst, kokt og hakket
  • 6. ¾ kopp lavfett sesam- og ingefersaus (anbefalt: Newman's Own Lighten Up!)

Fremgangsmåte

  1. 11. I en stor bolle, bland kål, vannkastanjer, appelsinbiter, vårløk og kylling. Bland godt.
  2. 22. Topp med dressing og vend det forsiktig sammen. Nyt!