Online runde 2 oppskrift  
Japansk nudelskål

Online runde 2 oppskrift Japansk nudelskål

oppskrift på en enkel japansk nudelskål med deilige smaker. perfekt for en rask og sunn middag. prøv vår online round 2 oppskrift i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 2
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 2 bokser (14,5 unser) kyllingbuljong med redusert natrium
  • 2. 1/4 kopp soyasaus med redusert natrium
  • 3. 1 teskje hakket hvitløk
  • 4. 1/4 tomme fersk ingefær, finhakket
  • 5. 1/2 pund nudler fra Hibachi-steak-oppskriften
  • 6. 2 kopper av den reserverte biffen og grønnsakene fra Hibachi-steak-oppskriften
  • 7. 1 vårløk, skivet

Fremgangsmåte

  1. 1I en kjele over middels varme, tilsett kyllingkraft, soyasaus, hvitløk og ingefær, og la det småkoke. Ha i nudlene og kok i 1 minutt. Tilsett storfekjøttet og grønnsakene, og kok i ytterligere 2 minutter. Fordel nudelblandingen i to boller og server varm, pyntet med skivet vårløk.