
Kimchi- og indrefiletwok
Lær hvordan du lager en smakfull stirfry med kimchi og mørbrad. En enkel og rask oppskrift som passer til enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1Slik lager du denne oppskriften:
- 21. Følg instruksjonene for å lage retten.
- 32. Bland soyasaus, mirin, hvitløks-chilisaus, ingefær, hvitløk og honning eller agave i en ikke-reaktiv bolle eller i en ziplock-pose. Tilsett svinekjøttet og la det marinere i romtemperatur i 20 minutter, eller i kjøleskapet i opptil 1 time.
- 43. Mens svinekjøttet marinerer, hakk opp grønnsakene og sett dem til side. Sil kimchien og reserver væsken.
- 54. Tøm væsken fra svinekjøttet og sett den til side.
- 65. Varm opp en wok eller stor, tykkbunnet stekepanne på middels høy varme. Tilsett rapsolje, og når oljen begynner å ryke, legg i svinekjøttet og stek til det er akkurat sprøtt, ca. 3 til 5 minutter. Pass på å ikke overfylle wokken eller pannen, ellers vil kjøttet dampe i stedet for å steke. Ta svinekjøttet ut av pannen og hold det varmt. Tilsett løk, spinat og kimchi, samt halvparten av hver av de reserverte væskene (marinaden og kimchivæsken). Tilsett mer væske hvis du ønsker en mer saus. La det koke til svinekjøttet fortsatt er mørt og spinaten akkurat har blitt myk, ca. 3 til 4 minutter. Overfør svinekjøttet til et serveringsfat.
- 76. Pynt med koriander og en skvett varm chilisaus, hvis du bruker det. Server med ris.