
Sautert brokkoli rabe og chorizo
Lær hvordan du lager en smakfull sautéed brokkoli rabe med chorizo. Perfekt som forrett eller siderett for en rask og sunn middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1Varm opp en stekepanne på middels høy varme og tilsett pølsen, og del den opp i små biter i pannen etter hvert som den blir brun, ca. 8 minutter. Når den nesten er ferdigkokt, fjern pølsen med en hullsleiv og legg den på et kjøkkenpapir for å renne av, og la pølsfettet bli igjen i pannen. Bruk den samme stekepannen, tilsett hvitløk og rød pepper i det reserverte pølsfettet. Stek til det er lett brunt. Hell i vinen, brokkolirabe og en klype salt. Kok opp og la det småkoke til raben er mør, og rør ofte, i 6 til 8 minutter. Avslutt med å legge pølsen tilbake i pannen. Krydre med salt og pepper, og varm opp godt. Nyt denne herligheten!