Svidde reker-wrap med BBQ-spekeskinke og cajun-remulade

Svidde reker-wrap med BBQ-spekeskinke og cajun-remulade

Prøv vår deilige blackened shrimp wrap fylt med bbq bacon og cajun remoulade. En smakfull rett perfekt for lunsj eller middag, enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 2 ss røkt paprika
  • 2. 2 ts granulat hvitløk
  • 3. 1 ts løkpulver
  • 4. 1 ts sukker
  • 5. 3/4 ts kosher salt
  • 6. 1/2 ts malt koriander
  • 7. 1/4 ts svart pepper
  • 8. 1/4 ts cayennepepper
  • 9. 4 ss smør med salt
  • 10. 450 g reker (21-25 stk), skrelte, rensede og med fjernet hale
  • 11. 450 g bacon i tykke skiver
  • 12. 1 dl majones
  • 13. 1 ss kapers, drenert og hakket
  • 14. 1 ss hot sauce
  • 15. 1 ss fersk sitronjuice
  • 16. 1 ss honning-sennep
  • 17. 1 ss hakket fersk persille
  • 18. 1 ss søt sylteagurk
  • 19. 1 fedd hvitløk, revet
  • 20. Salt og nykvernet svart pepper
  • 21. 2 avokadoer, i medium terninger
  • 22. 2 Roma-tomater, i medium terninger
  • 23. 2 ss fersk appelsinjuice
  • 24. 4 store 30 cm mel-tortillaer, veldig lett grillet til de er lett brente og begynner å boble

Fremgangsmåte

  1. 11. For reker: Varm opp en grill til middels høy varme. Bland paprika, hvitløk, løkpulver, sukker, salt, koriander, svart pepper og cayenne i en bolle. Smelt smøret i en liten kjele over middels lav varme. Tilsett krydderblandingen og kok under omrøring til det begynner å dufte, ca. 3 minutter. La det avkjøle, deretter vend rekene i smøret og krydderet, og la det trekke i 15 minutter.
  2. 22. Legg baconet over grillristene og grill til det er sprøtt, 2 til 3 minutter på hver side. Sett til side på en tallerken med papirhåndkle.
  3. 33. Grill rekene til de er blitt svarte, 1 til 2 minutter på hver side. La dem hvile, deretter del hver reke i 3 mindre biter.
  4. 44. For remuladen: Bland sammen majones, kapers, hot sauce, sitronsaft, sennep, persille, sylteagurk og hvitløk i en bolle, og smak til med salt og svart pepper.
  5. 55. Bland sammen avokado, tomater og appelsinjuice. Krydre med salt og svart pepper. Smør en spiseskje remulade på hver tortilla, og topp med avokado og tomater, to skiver bacon og noen grillede reker. Rull tett sammen og server med ekstra remulade til dipping.