Grønne bønner med hasselnøtter og crème fraîche
oppskrift på grønne bønner med hasselnøtter og crème fraîche. en smakfull forrett perfekt for sommermåltidet. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
- 22. Fordel nøttene på et bakepapirkledd stekebrett og rist dem i ovnen til de er lett mørkere og dufter godt, ca. 8 minutter. Ta nøttene ut, hakk dem opp, og sett til side.
- 33. Kutt av endene på grønne bønner, og kok dem i en stor kjele med kokende, saltet vann til de er møre. Sil av vannet og skyll bønnene i kaldt vann for å bevare fargen.
- 44. Varm opp oljen i en stekepanne, tilsett sjalottløk og la den surre i ett minutt. Tilsett deretter bønnene og vend dem forsiktig slik at de blir varme. Krydre med salt og pepper. Press over litt sitronsaft etter smak. Ta pannen av varmen, og rør inn crème fraîche slik at det dekker bønnene. Vend inn hasselnøtter og hakkede urter.
- 5Legg bønnene på et varmt serveringsfat, og server.