Brisket Tostadas

Brisket Tostadas

oppskrift på brisket tostadas - en smakfull og enkel forrett som passer til alle anledninger. lær hvordan du lager perfekte tostadas med møre brisketbiter.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 80 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. Vegetabilsk olje til steking av tortillalefser
  • 2. 1 pakke små mais-tortillas
  • 3. 1 boks svarte bønner, drenert
  • 4. Flere dråper hot sauce
  • 5. 1/2 kopp revet Cheddarost
  • 6. Revet braisert storfebrystrest som nødvendig, oppskrift følger
  • 7. 1/2 kopp revet salat
  • 8. 2 tomater, hakket
  • 9. 1/4 kopp hakket løk
  • 10. En liten håndfull fersk koriander
  • 11. 1/2 jalapeño, hakket
  • 12. Saften av 1 lime
  • 13. 1 avokado, hakket
  • 14. 2 ss rømme
  • 15. 2 bokser storfeconsommé
  • 16. 1 1/2 kopper soyasaus
  • 17. 1/2 kopp fersk sitronsaft
  • 18. 2 ss flytende røyk
  • 19. 5 hvitløksfedd, hakket
  • 20. 10 pund storfebrystek

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Forvarm ovnen til 160 grader Celsius (325 grader Fahrenheit).
  3. 33. Varm opp 1/2 tomme vegetabilsk olje i en liten stekepanne. Når oljen er varm, legg i en mais-tortilla. For å hindre at tortillaen puffes opp og blir ujevn i fargen, trykk ned midten med tang eller en metallskje. Etter omtrent 20 sekunder, snu den og trykk ned midten igjen. Når den er gyllen, ta den ut av pannen og la den renne av på kjøkkenpapir. Bruk tre tortillas per tostada.
  4. 44. I en liten kjele, bland de svarte bønnene med litt hot sauce for å gi litt kick. Mos bønnene litt mens du varmer dem opp på middels varme.
  5. 55. Forbered deg på å montere: Ta en sprø tortilla og legg den på et bakepapirkledd stekebrett. Nå legger du lagvis bønner, ost, tortilla, bønner, ost, tortilla, bønner og ost.
  6. 66. Stek til osten smelter. Ta ut og topp med en porsjon av den braiserte storfe-brysten, salat, tomater, løk, koriander, jalapeños, limesaft, avocado og rømme.
  7. 77. Bland storfe-kraft, soyasaus, sitronsaft, flytende røyk og hvitløk i en stor stekeform (en engangsform er helt i orden). Legg brystet i marinaden med fett-siden opp. Dekk tett med aluminiumsfolie. Mariner i kjøleskapet i 24 til 48 timer.
  8. 88. Når du er klar til å koke, forvarm ovnen til 150 grader Celsius (300 grader Fahrenheit).
  9. 99. Kok brystet i den folie-dekkede formen til det er mørt som gaffel, omtrent 40 minutter per pund (6 til 7 timer). Overfør til et skjærebrett, skjær mot fibrene, og legg skivene tilbake i kokevæsken. Server umiddelbart, og øs saften over skivene.
  10. 1010. Du kan oppbevare formen i kjøleskapet i opptil