
Sjømatpølser med søt sennepsaus og surkål
oppskrift på smakfulle sjømat hot dogs med søt sennepssild og surkål, perfekte for en sommerlig forrett eller lett måltid
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 3 eggehviter
- 1/2 pund kamskjell, hakket
- Salt og nykvernet svart pepper
- 2 kopper kremfløte
- 1/2 pund rensede og deveinerte reker, hakket
- 1 pund sjøbassfilet, skåret i 1/4-tommers terninger
- 1 pund laks, skåret i 1/4-tommers terninger
- Cayennepepper, etter smak
- Svinepølseomslag, renset og bløtlagt
- Fiskekraft eller vann, til pochering
- 1/4 kopp rapsolje
- 1 middels stor rødløk, hakket
- 2 kopper godt drenert surkål
- 4 spiseskjeer søt sennep
- 4 teskjeer hakkede friske estragonblader
Fremgangsmåte
- 1Kok's notat: alle ingrediensene bør være så kalde som mulig.
- 2I en blender, kombiner eggehvitene, kamskjellene, samt salt og pepper etter smak. Kjør til en puré er dannet, og tilsett deretter den tykke fløten sakte. Når alt er godt blandet, hell blandingen i en metallskål og sett den over en skål med isvann.
- 3Tilsett reker, sjøabbor og laks i kamskjellblandingen, og vend forsiktig for å blande.
- 4Kok's notat: På dette tidspunktet kan du gjøre en test med den ferdige blandingen ved å koke opp en liten kjele med vann over middels varme og tilsette en liten mengde av blandingen. Senk varmen og la det småkoke til blandingen flyter opp til overflaten. Avkjøl i en skål med isvann og smak på den. Dette vil fortelle deg om du har krydret riktig før du fyller blandingen i pølseskinnene.
- 5Fyll kjøtt- og sjømatblandingen i svinepølseskinnene, og knyt i 10 cm lange lenker. I en middels stor kjele, varm opp fiskekraften eller vann til det småkoker over lav varme. Legg pølsene i og pochér forsiktig til de er gjennomkokte.
- 6I en stor stekepanne, varm opp oljen over middels varme, og tilsett deretter løken og kok til den er gjennomsiktig. Tilsett surkålen og sennepen, og la det koke i 4 minutter. Rør inn den hakkede estragonen.
- 7For å servere, legg litt surkål på hver tallerken og topp med to sjømatpølser.