
Knuste yam med dampet spinat
Lær hvordan du lager en smakfull rett med crushed yams og dampet spinat. En enkel og sunn oppskrift perfekt for en rask middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. Vann, nok til å dekke
- 2. 1 pund yam, hvit eller gul, skrelt og kuttet i 3,8 cm terninger
- 3. Olivenolje
- 4. 1 bunt fersk spinat, vasket, de grove stilkene fjernet
- 5. Salt og nykvernet svart pepper, etter smak
Fremgangsmåte
- 1Kok opp vann nesten til kokepunktet og tilsett yam. Ha i en skvett olivenolje og salt etter smak. La det småkoke under lokk til yamene er møre når du stikker i dem med en gaffel, og sil av vannet. Like før yamene er ferdige, legger du spinatbladene over yamene og damper til de er visnet. Drypp over olivenolje, knus dem med en gaffel og krydre etter smak.