
Peppered Brioche
Lær hvordan du lager den perfekte peppered brioche med denne enkle oppskriften. Ideell som frokost eller snacks, perfekt for helårssesong.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 8
bakverk
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. I en stor blandebolle blander du gjær, sukker og salt med det varme vannet. La det stå i 15 minutter.
- 22. Tilsett melet og bland på lav hastighet med en elektrisk mikser. Tilsett eggene, ett om gangen, og bland godt samtidig som du skraper ned sidene av bollen. Tilsett smøret, én spiseskje av gangen. Krydre med pepper og fortsett å piske i 5 minutter. Dekk til med plastfolie og la deigen heve til den er doblet i størrelse, omtrent 1 ½ time.
- 33. Slå ned deigen, dekk den til igjen med plastfolie, og sett den i kjøleskapet over natten.
- 44. Del deigen i to store avlange former og la den heve igjen til den er tre fjerdedeler opp langs siden av formen, ca. 1 ½ time.
- 55. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
- 66. Stek brødene i 45 minutter. Ta dem ut av ovnen og la dem avkjøle før du skjærer i dem.