Tranebærgløgg

Tranebærgløgg

Lær hvordan du lager en deilig cranberry mulled wine, perfekt for kalde vinterkvelder. En enkel oppskrift med krydder og bær for en varmende drikk.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
drikke

Ingredienser

  • 1. 1 flaske Shiraz (750 ml)
  • 2. 1 kanelstang
  • 3. 2 stjerneanis
  • 4. 2 skiver ingefær
  • 5. 2 appelsiner, delt i to og presset
  • 6. 2 sitroner, delt i to og presset
  • 7. 2 lime, delt i to og presset
  • 8. 1 kopp sukker
  • 9. 1 kopp tranebær
  • 10. 4 kopper eplecider

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor gryte, bland vinen, kanelen, anis, ingefæren, saften og kjøttet av appelsiner, sitroner, lime, sukker, tranebær og eplecider. La det småkoke i omtrent én time, og smak til underveis – det kan hende du trenger mer sukker. Sil av og server i krus.