
BBQ bønner
Lær hvordan du lager deilige BBQ Beans med denne enkle oppskriften. Perfekt til grillfesten eller som tilbehør til kjøttretter. Enkelt, godt og smakfullt!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Rask bløtlegging av bønner: Dekk bønnene med vann, kok opp. Slå av varmen og la stå i 1 time. Sil av vannet.
- 22. Legg pintobønner i en stor kjele med vann og laurbærblad, og kok opp. Skru ned varmen til jevn kok og kok til de er møre, ca. 1 time.
- 33. I mellomtiden varmer du opp en 30 cm non-stick panne på middels varme. Når pannen er varm, men ikke røyker, tilsetter du løk og koker, rør ofte, til de begynner å bli myke. Tilsett 2 spiseskjeer av kokevannet fra bønnene og kok til løken er myk, ca. 5–6 minutter.
- 44. Tilsett karbonadedeigen og hvitløk, og kok, rør ofte, til kjøttet er brunt og gjennomstekt, ca. 5–7 minutter.
- 55. Rør inn paprika, timian, chilipulver, ketchup, brunt sukker, sennep og Worcestershire-saus. Bland til alle ingrediensene er godt kombinert. Hell det over i kjelen med bønnene og rør om. Krydre med salt og pepper etter smak. Fortsett å koke til smakene har blandet seg godt, bønnene er møre og gjennomkokte, og sausen har tyknet.