Søtpotet-hash

Søtpotet-hash

Lær hvordan du lager en deilig søtpotet hash med enkle steg. Perfekt til frokost eller brunch. En rask og smakfull oppskrift for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1. 2 pund søtpotet, skrelt og kuttet i 1/4-tommers terninger
  • 2. 2 ss smør, smeltet
  • 3. 1 ss vegetabilsk olje
  • 4. 3 Cubanelle-pepper, finhakket
  • 5. 1/2 gul løk, hakket i 1/4-tommers biter
  • 6. 1 ts chilipulver
  • 7. 1 ts granulat hvitløk
  • 8. Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • 9. 2 ss hakket fersk persille

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
  3. 3Bland søtpotetene, smør, vegetabilsk olje, paprika, løk, chilipulver og granulat hvitløk i en stor blandebolle. Krydre med litt salt og pepper, og vend godt slik at alt blir jevnt dekket.
  4. 4Fordel blandingen på et stekebrett og sett det i ovnen. Stek til potetene er møre med en sprø overflate, ca. 20 minutter, og rør om to ganger underveis.
  5. 5Ta ut hash'en av ovnen, skru opp temperaturen til grill, og grill i 5 minutter for å få en fin brunfarge.
  6. 6Avslutt med å vende potetene med hakket persille, og smak til med salt og pepper.