Pannekakeinnpakket buffalo-kjøttkake med hjemmelaget sirup
oppskrift på deilige pannekaker fylt med buffalo pølse og servert med hjemmelaget sirup, perfekt for frokost eller brunch.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 2 dråper gul matfarge (eggefarge)
- 2 egg
- 1/2 teskje salt
- 1 1/2 spiseskje sukker
- 2 2/3 kopper melk
- 1 spiseskje vegetabilsk olje
- 2 kopper hvetemel
- 4 teskjeer bakepulver
- 8 buffalo-korv, se Kok's Note*
- Tally's hjemmelagde sirup, oppskrift følger
- 2 kvart vann
- 1 teskje salt
- 6 pund sukker
- 2 kopper mais sirup
- 2 spiseskjeer lønnsiruparoma
Fremgangsmåte
- 1I en stor blandebolle, visp sammen matfargen, eggene, saltet og sukkeret til det er godt blandet, ca. 1 minutt. Tilsett melken og oljen, og bland godt i ytterligere ett minutt.
- 2I en middels stor blandebolle, bland sammen melet og bakepulvet. Tilsett det gradvis i de våte ingrediensene, litt om gangen, og rør forsiktig etter hver tilsetting. Når alle de tørre ingrediensene er tilsatt, rør noen ganger til for å blande det godt, men unngå å overblande. Det er greit at det er noen små klumper.
- 3La røren stå i kjøleskapet i minst 2 timer, men det er best å la den stå over natten.
- 4Forvarm takke til middels høy varme.
- 5Ha omtrent 3 spiseskjeer røre per pannekake på takken. Stek på den ene siden til det dannes bobler og kantene er tørre, ca. 2 minutter. Snu pannekakene og stek på den andre siden til bunnen er gyllenbrun, ca. 1 ½ minutt. Ta pannekakene av takken og legg dem på en tallerken, deretter i ovnen eller på en varmelampe for å holde dem varme. Gjenta for å lage totalt 8 pannekaker.
- 6Legg buffalo-korv på takken og stek til de ikke lenger er rosa i midten, og snu dem under stekingen slik at de blir jevnt brune, ca. 3 minutter. Hvis de stekes for lenge, blir buffalo-korven veldig tørr.
- 7Legg en buffalo-korv på hver pannekake. Rull pannekaken rundt korven. Topp med Tally’s Hjemmelagde Sirup.
- 8I en stor kjele, bland vann, salt, sukker og mais sirup. Sett på komfyren over middels høy varme og la det koke sakte opp. La det koke på middels varme i ca. 1 ½ time til sirupen får en ravfarge.
- 9Ta sirupen av varmen og tilsett maplesmak. Hell over pannekakene. Sirupen smaker best når den er varm – den kan varmes opp igjen på komfyren eller i mikrobølgeovnen.


