Pannekakeinnpakket buffalo-kjøttkake med hjemmelaget sirup

Pannekakeinnpakket buffalo-kjøttkake med hjemmelaget sirup

oppskrift på deilige pannekaker fylt med buffalo pølse og servert med hjemmelaget sirup, perfekt for frokost eller brunch.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 2 dråper gul matfarge (eggefarge)
  • 2 egg
  • 1/2 teskje salt
  • 1 1/2 spiseskje sukker
  • 2 2/3 kopper melk
  • 1 spiseskje vegetabilsk olje
  • 2 kopper hvetemel
  • 4 teskjeer bakepulver
  • 8 buffalo-korv, se Kok's Note*
  • Tally's hjemmelagde sirup, oppskrift følger
  • 2 kvart vann
  • 1 teskje salt
  • 6 pund sukker
  • 2 kopper mais sirup
  • 2 spiseskjeer lønnsiruparoma

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor blandebolle, visp sammen matfargen, eggene, saltet og sukkeret til det er godt blandet, ca. 1 minutt. Tilsett melken og oljen, og bland godt i ytterligere ett minutt.
  2. 2I en middels stor blandebolle, bland sammen melet og bakepulvet. Tilsett det gradvis i de våte ingrediensene, litt om gangen, og rør forsiktig etter hver tilsetting. Når alle de tørre ingrediensene er tilsatt, rør noen ganger til for å blande det godt, men unngå å overblande. Det er greit at det er noen små klumper.
  3. 3La røren stå i kjøleskapet i minst 2 timer, men det er best å la den stå over natten.
  4. 4Forvarm takke til middels høy varme.
  5. 5Ha omtrent 3 spiseskjeer røre per pannekake på takken. Stek på den ene siden til det dannes bobler og kantene er tørre, ca. 2 minutter. Snu pannekakene og stek på den andre siden til bunnen er gyllenbrun, ca. 1 ½ minutt. Ta pannekakene av takken og legg dem på en tallerken, deretter i ovnen eller på en varmelampe for å holde dem varme. Gjenta for å lage totalt 8 pannekaker.
  6. 6Legg buffalo-korv på takken og stek til de ikke lenger er rosa i midten, og snu dem under stekingen slik at de blir jevnt brune, ca. 3 minutter. Hvis de stekes for lenge, blir buffalo-korven veldig tørr.
  7. 7Legg en buffalo-korv på hver pannekake. Rull pannekaken rundt korven. Topp med Tally’s Hjemmelagde Sirup.
  8. 8I en stor kjele, bland vann, salt, sukker og mais sirup. Sett på komfyren over middels høy varme og la det koke sakte opp. La det koke på middels varme i ca. 1 ½ time til sirupen får en ravfarge.
  9. 9Ta sirupen av varmen og tilsett maplesmak. Hell over pannekakene. Sirupen smaker best når den er varm – den kan varmes opp igjen på komfyren eller i mikrobølgeovnen.