Fasan- og valnøttpaté

Fasan- og valnøttpaté

Oppdag hvordan du lager en delikat pheasant and pickled walnut terrine. Perfekt for en elegant forrett med balansert smak av jaktfilt og syltede valnøtter.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 75 minutter
Porsjoner: 8
forrett

Ingredienser

  • 1. 1. En rype
  • 2. ½ flaske rød vermut
  • 3. 450 gram spekeskinke i skiver
  • 4. Salt
  • 5. Nykvernet svart pepper
  • 6. 1 glass sylteagurkvalnøtter*
  • 7. *finnes tilgjengelig på nettet.

Fremgangsmåte

  1. 1Fjern kjøttet fra rypen. Hakk det i små biter og mariner i den røde vermut over natten. Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit. Legg et lag med bacon i en terrinform. Sil av rypekjøttet og fordel halvparten i formen. Krydre med salt og pepper. Legg et lag med valnøtter på toppen, og fyll resten av formen med rypekjøttet. Krydre igjen. Dekk med bacon. Sett formen i et vannbad og kok i den forvarmede ovnen i 45 minutter. Når den er ferdigkokt, løsne terrinen forsiktig fra sidene av formen og la den avkjøle i formen. Vend den ut av formen før servering.