Hush Puppy Grits

Hush Puppy Grits

lær hvordan du lager deilige hush puppy grits med denne enkle oppskriften. perfekt som forrett eller som tilbehør til hovedretten.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 egg, pisket
  • 2. 1/2 kopp kulturmelk
  • 3. 1 kopp gryn
  • 4. 1/4 kopp hvetemel
  • 5. 2 teskjeer sukker
  • 6. 3/4 teskje bakepulver
  • 7. 1/4 teskje natron
  • 8. 1/4 teskje havsalt
  • 9. Smørfett eller frityrolje til dypsteking
  • 10. Nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 11. Rør sammen egg og kulturmelk i en bolle. I en annen bolle blander du gryn, mel, sukker, bakepulver, natron og 1/4 teskje havsalt. Tilsett egge- og kulturmelk-blandingen i grynblandingen. Rør forsiktig til det er akkurat blandet.
  2. 22. Varm opp fettstoffet til 190 grader Celsius. Slipp deigen i den varme fettet med en teskje. Stek i ca. 3 minutter eller til de er gyldne og sprø, og snu dem en gang underveis.
  3. 33. La hushpuppiene renne av på kjøkkenpapir og krydre med pepper etter smak.