
Hush Puppy Grits
lær hvordan du lager deilige hush puppy grits med denne enkle oppskriften. perfekt som forrett eller som tilbehør til hovedretten.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Rør sammen egg og kulturmelk i en bolle. I en annen bolle blander du gryn, mel, sukker, bakepulver, natron og 1/4 teskje havsalt. Tilsett egge- og kulturmelk-blandingen i grynblandingen. Rør forsiktig til det er akkurat blandet.
- 22. Varm opp fettstoffet til 190 grader Celsius. Slipp deigen i den varme fettet med en teskje. Stek i ca. 3 minutter eller til de er gyldne og sprø, og snu dem en gang underveis.
- 33. La hushpuppiene renne av på kjøkkenpapir og krydre med pepper etter smak.