
Lemon- og koriandersangria
oppskrift på lemoncilantro sangria, en forfriskende og smakfull drikke perfekt for varme sommerdager. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 6
drikke
Ingredienser
- 1. 1 kopp sukker
- 2. 1 kopp løst pakket ferske korianderblader
- 3. En 750 milliliter flaske Pinot Grigio eller annen frisk hvitvin
- 4. 1/2 kopp sitronlikør, for eksempel limoncello
- 5. To bokser à 11,5 unser sitronsoda, for eksempel San Pellegrino Limonata
- 6. 1/2 kopp danskvann
- 7. 2 sitroner, skivet i tynne skiver
Fremgangsmåte
- 11. Kok opp sukker og 1/2 kopp vann i en liten kjele, og rør til sukkeret er oppløst. Ta kjelen av varmen, og rør inn koriander. La det avkjøle, og overfør deretter sirupen til en 3-liters mugge.
- 22. Tilsett vin, likør, sitronsoda og kullsyre i muggen, og rør godt. Ha i sitronene, og dekk muggen med plastfolie. Sett sangriaen i kjøleskapet for å avkjøle, minst 4 timer, gjerne over natten.
- 33. For å servere, fyll 8 glass halvfulle med is, og hell deretter sangria og sitroner i hvert glass.

