Lemon- og koriandersangria

Lemon- og koriandersangria

oppskrift på lemoncilantro sangria, en forfriskende og smakfull drikke perfekt for varme sommerdager. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 6
drikke

Ingredienser

  • 1. 1 kopp sukker
  • 2. 1 kopp løst pakket ferske korianderblader
  • 3. En 750 milliliter flaske Pinot Grigio eller annen frisk hvitvin
  • 4. 1/2 kopp sitronlikør, for eksempel limoncello
  • 5. To bokser à 11,5 unser sitronsoda, for eksempel San Pellegrino Limonata
  • 6. 1/2 kopp danskvann
  • 7. 2 sitroner, skivet i tynne skiver

Fremgangsmåte

  1. 11. Kok opp sukker og 1/2 kopp vann i en liten kjele, og rør til sukkeret er oppløst. Ta kjelen av varmen, og rør inn koriander. La det avkjøle, og overfør deretter sirupen til en 3-liters mugge.
  2. 22. Tilsett vin, likør, sitronsoda og kullsyre i muggen, og rør godt. Ha i sitronene, og dekk muggen med plastfolie. Sett sangriaen i kjøleskapet for å avkjøle, minst 4 timer, gjerne over natten.
  3. 33. For å servere, fyll 8 glass halvfulle med is, og hell deretter sangria og sitroner i hvert glass.