Blackberry Brownie Torte
oppskrift på blackberry brownie torte, en rik og smakfull dessert med mørke bær og sjokolade, perfekt for spesielle anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 55 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- Crisco® Original No-Stick Kokespray
- 1 pakke (12,35 oz.) Pillsbury® Sukkerfri Sjokolade Fudge Brownie-blanding
- 3 spiseskjeer Crisco® Rent Vegetabilsk Olje
- 1/2 kopp Smucker's® Sukkerfri Uten Frø Bjørnebærsyltetøy, pluss 2 spiseskjeer til pynt
- 1 stort egg
- 3/4 kopp sukkerfri frossen pisket krem, tint
- 2 spiseskjeer Smucker's® Sukkerfri Hot Fudge Topping, til pynt
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit. Smør en 23 cm rund springform med non-stick bakepulver. Bland brownie-miks, olje, 1/2 kopp syltetøy og egg i en stor bolle. Rør 50 ganger. Fordel røren i den forberedte formen.
- 2Stek i 40 til 45 minutter, eller til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren. La avkjøle helt. Fjern sidene av formen.
- 3Fordel pisket krem på toppen, slik at det er innenfor 1/2 tomme av ytterkanten. Plasser 2 spiseskjeer syltetøy og varm fudge-saus i hjørnet av to separate plastposer med glidelås. Kna posene til innholdet er jevnt. Klipp av en liten spiss i hjørnet på hver pose. Drypp over den piskede kremen, først med varm fudge og deretter med syltetøy. Sett i kjøleskapet i 30 minutter. Skjær i vinger og server.



