To-lags jordbærpai

To-lags jordbærpai

oppskrift på en deilig to tier jordbærpai, perfekt for sommerdesserter. enkel å lage og smakfull for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. 1. 1 pakke kremost (ca. 85 gram)
  • 2. 1/2 kopp melis
  • 3. 1/2 teskje vaniljeekstrakt
  • 4. 1/2 teskje mandelessens
  • 5. 1 kopp kremfløte
  • 6. 1 (23 cm) paibunn
  • 7. 1/3 kopp hvitt sukker
  • 8. 2 spiseskjeer maisstivelse
  • 9. 1/3 kopp vann
  • 10. 1/3 kopp grenadinesirup
  • 11. 1 spiseskje sitronsaft
  • 12. 2 kopper ferske jordbær, renset

Fremgangsmåte

  1. 11. I en middels stor bolle, bland sammen kremost og melis til en jevn og kremaktig konsistens. Rør inn vanilje- og mandelessens. I en separat bolle, pisk krem til den får stive topper. Vend det forsiktig inn i kremostblandingen. Fordel over bunnen av en paibunn. Sett i kjøleskapet.
  2. 22. I en kjele, bland sammen sukker og maisstivelse. Rør inn vann til det blir jevnt. Tilsett grenadine og sitronsaft. Kok opp over middels varme. Kok i 5 minutter under konstant omrøring, eller til det tykner. La det avkjøle, og sett deretter i kjøleskapet.
  3. 33. Rett før servering, bland sammen jordbær og den avkjølte maisstivelsesblandingen til de er jevnt dekket. Fordel over kremostlaget.