To-lags jordbærpai
oppskrift på en deilig to tier jordbærpai, perfekt for sommerdesserter. enkel å lage og smakfull for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1. 1. 1 pakke kremost (ca. 85 gram)
- 2. 1/2 kopp melis
- 3. 1/2 teskje vaniljeekstrakt
- 4. 1/2 teskje mandelessens
- 5. 1 kopp kremfløte
- 6. 1 (23 cm) paibunn
- 7. 1/3 kopp hvitt sukker
- 8. 2 spiseskjeer maisstivelse
- 9. 1/3 kopp vann
- 10. 1/3 kopp grenadinesirup
- 11. 1 spiseskje sitronsaft
- 12. 2 kopper ferske jordbær, renset
Fremgangsmåte
- 11. I en middels stor bolle, bland sammen kremost og melis til en jevn og kremaktig konsistens. Rør inn vanilje- og mandelessens. I en separat bolle, pisk krem til den får stive topper. Vend det forsiktig inn i kremostblandingen. Fordel over bunnen av en paibunn. Sett i kjøleskapet.
- 22. I en kjele, bland sammen sukker og maisstivelse. Rør inn vann til det blir jevnt. Tilsett grenadine og sitronsaft. Kok opp over middels varme. Kok i 5 minutter under konstant omrøring, eller til det tykner. La det avkjøle, og sett deretter i kjøleskapet.
- 33. Rett før servering, bland sammen jordbær og den avkjølte maisstivelsesblandingen til de er jevnt dekket. Fordel over kremostlaget.



