Myke gresskar-kjeks

Myke gresskar-kjeks

oppskrift på myke gresskar-kjeks som er perfekte for høstsesongen. enkel å lage, smakfull og myk konsistens. prøv den i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 27 minutter
Porsjoner: 20
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1 kopp hvitt sukker
  • 2. 1 spiseskje smør
  • 3. 1 egg, pisket
  • 4. 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 5. 1 kopp gresskarpuré
  • 6. 1/2 kopp hakkede valnøtter
  • 7. 2 kopper hvetemel
  • 8. 1 teskje bakepulver
  • 9. 1/2 teskje salt

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
  2. 22. Rør sammen sukker og smør til en kremet konsistens. Tilsett egg, vanilje, gresskar og valnøtter.
  3. 33. Bland inn mel, bakepulver og salt; rør godt.
  4. 44. Sett deigen i spiseskjeer på et bakepapirkledd stekebrett og stek i 15 minutter.