
Myke gresskar-kjeks
oppskrift på myke gresskar-kjeks som er perfekte for høstsesongen. enkel å lage, smakfull og myk konsistens. prøv den i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 27 minutter
Porsjoner: 20
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1 kopp hvitt sukker
- 2. 1 spiseskje smør
- 3. 1 egg, pisket
- 4. 1 teskje vaniljeekstrakt
- 5. 1 kopp gresskarpuré
- 6. 1/2 kopp hakkede valnøtter
- 7. 2 kopper hvetemel
- 8. 1 teskje bakepulver
- 9. 1/2 teskje salt
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
- 22. Rør sammen sukker og smør til en kremet konsistens. Tilsett egg, vanilje, gresskar og valnøtter.
- 33. Bland inn mel, bakepulver og salt; rør godt.
- 44. Sett deigen i spiseskjeer på et bakepapirkledd stekebrett og stek i 15 minutter.




