
Smørsmåkaker som smelter i munnen I
Lær hvordan du lager smørsmeltende cookies som smelter i munnen. En enkel oppskrift perfekt for enhver anledning. Enkel, rask og himmelsk godt!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 20
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1 kopp smør
- 2. 1/3 kopp melis
- 3. 1 teskje vaniljeekstrakt
- 4. 1 kopp hvetemel
- 5. 3/4 kopp maisstivelse
- 6. 1 kopp melis
- 7. 1 spiseskje smeltet smør
- 8. 1 teskje vaniljeekstrakt
- 9. 1 spiseskje melk
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 180 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 22. Pisk 1 kopp smør og 1/3 kopp melis sammen, og tilsett vanilje. Sikt mel og maisstivelse, og bland det inn i den kremete blandingen.
- 33. Sett små topper med deig på en smurt bakeplate med teskje. Stek i 12 til 14 minutter. Følg nøye med!
- 44. Bland 1 kopp melis, smør som er smeltet, og 1 teskje vanilje. Tilsett nok melk eller krem til å få en smørbar konsistens. Smør på de varme småkakene.




