Kanel- og sukkerstekt Texas-toast i fransk stil

Kanel- og sukkerstekt Texas-toast i fransk stil

Lær hvordan du lager deilig cinnamon sugar french-style texas toast. En perfekt frokost eller dessert med sprø ytre og mykt innvendig, krydret med kanel og sukker.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1 kopp melk
  • 3 store egg, pisket
  • 1/4 kopp sukker
  • 2 teskjeer kanel
  • 4 spiseskjeer usaltet smør
  • 8 tykke skiver hvitt brød (ca. 3/4 av en hvit sandwich- eller Pullman-loff, skåret i 2 cm tykke skiver)
  • Varm ren lønnesirup, til servering (2 spiseskjeer per porsjon)
  • Jordbær, til pynt, valgfritt

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 200°F; sett et metallrist på en bakeplate og plasser det i ovnen.
  2. 2Visp melk og egg i en stor, lav skål. Visp sukker og kanel i en liten bolle. Sett til side.
  3. 3Varm opp en stor stekepanne på middels varme. Tilsett ½ ss smør og sirkle det rundt i pannen. Dypp to skiver brød i eggeblandingen og legg dem i pannen. Strø kanel- og sukkerblandingen over, og stek til bunnen er gyllen og sprø, ca. 4 minutter. Snu brødet, tilsett mer smør om nødvendig, og stek til det er gyllent, ca. 3 minutter til. Overfør brødet til bakeplaten i ovnen. Gjenta med resten av brødet og eggeblandingen. Server med lønnesirup og jordbær.