
Baconsennepsvinaigrette med grillet radicchio
oppskrift på bacon vinaigrette med grillet radicchio, perfekt som forrett eller salat. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1/4 kopp ekstra jomfru olivenolje
- 1/4 kopp eplesidereddik
- 2 spiseskjeer baconfett
- 1 spiseskje mørk brunt sukker
- 1 spiseskje sennep på tube
- 1 teskje salt
- 1 teskje nykvernet pepper
- 2 hoder radicchio, delt i fire
Fremgangsmåte
- 1I en liten, ikke-reaktiv bolle blandes alle ingrediensene unntatt radicchio. Visp til en emulsjon er dannet, og sett til side i romtemperatur.
- 2Plasser kvartede radicchio på en varm grill eller grillpanne. Grill i omtrent 2 minutter på hver side. Målet er å oppnå lett visnede kanter.
- 3Fjern fra grillen og legg på en tallerken. Dekk med en rustfri stålbolle og la dampen fortsette å koke radicchio i 5 minutter.
- 4Drypp vinaigretten over radicchiobitene og server umiddelbart.



