Ribs med Big Daddy Rub

Ribs med Big Daddy Rub

oppskrift på saftig ribs med big daddy rub, perfekt for grillentusiaster. enkel å lage og full av smak. prøv denne deilige retten i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 140 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 5 pund St. Louis-style ribbeins
  • 2. 2 kopper Big Daddy Rub, oppskrift følger
  • 3. 2 liter cola (anbefalt: Coca-Cola)
  • 4. 4 kopper vann
  • 5. Eplesider- og smørmelk-dippsaus, oppskrift følger
  • 6. 3 kopper brunt sukker
  • 7. 1/4 kopp kosher salt
  • 8. 1/4 kopp røkt paprika
  • 9. 2 spiseskjeer malt spisskummen
  • 10. 2 spiseskjeer sterk chilipulver
  • 11. 2 spiseskjeer cayennepepper
  • 12. 2 spiseskjeer nykvernet svart pepper
  • 13. 2 spiseskjeer rød pepperflak
  • 14. 2 kopper eplesider
  • 15. 1/4 kopp granulert sukker
  • 16. 1 spiseskje rød pepperflak
  • 17. 2 spiseskjeer smørmelk
  • 18. 1 teskje sitronjuice
  • 19. 1 teskje sitronzest

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175°C (350°F).
  2. 22. Gni ribbeina inn med 1 kopp Big Daddy Rub til de er jevnt dekket på begge sider. La ribbeina marinere ved romtemperatur i 30 minutter.
  3. 33. Plasser ribbeina i to store stekeplater og dekk med cola og vann. Dekk med aluminiumsfolie og kok i ovnen i 1 ½ time. Ta ut ribbeina og la dem avkjøle. Skjær ribbeina i individuelle porsjonsstykker.
  4. 44. Forvarm grillen til middels høy varme.
  5. 55. Legg ribbeina på grillen. Pensle med eplesider- og smørmelkssaus. Stek i ytterligere 5 minutter.
  6. 66. I en stor bolle, vend ribbeina med ytterligere 1 kopp rub til de er godt dekket. Fordel ribbeina på et stekebrett og stek i ovnen i ytterligere 20 minutter til de er karamelliserte.
  7. 77. Server sammen med eplesider- og smørmelkssaus, chipotle-aioli eller harissa rouille.
  8. 88. I en middels stor bolle, bland alle ingrediensene til de er godt kombinert.
  9. 99. I en middels stor kjele, tilsett eplesider, sukker og rød pepper på middels høy varme. La det redusere til halvparten. Hell blandingen over i en separat bolle. Tilsett smørmelk. Bland godt og tilsett sitronsaft og -zest.