
Ribs med Big Daddy Rub
oppskrift på saftig ribs med big daddy rub, perfekt for grillentusiaster. enkel å lage og full av smak. prøv denne deilige retten i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 140 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175°C (350°F).
- 22. Gni ribbeina inn med 1 kopp Big Daddy Rub til de er jevnt dekket på begge sider. La ribbeina marinere ved romtemperatur i 30 minutter.
- 33. Plasser ribbeina i to store stekeplater og dekk med cola og vann. Dekk med aluminiumsfolie og kok i ovnen i 1 ½ time. Ta ut ribbeina og la dem avkjøle. Skjær ribbeina i individuelle porsjonsstykker.
- 44. Forvarm grillen til middels høy varme.
- 55. Legg ribbeina på grillen. Pensle med eplesider- og smørmelkssaus. Stek i ytterligere 5 minutter.
- 66. I en stor bolle, vend ribbeina med ytterligere 1 kopp rub til de er godt dekket. Fordel ribbeina på et stekebrett og stek i ovnen i ytterligere 20 minutter til de er karamelliserte.
- 77. Server sammen med eplesider- og smørmelkssaus, chipotle-aioli eller harissa rouille.
- 88. I en middels stor bolle, bland alle ingrediensene til de er godt kombinert.
- 99. I en middels stor kjele, tilsett eplesider, sukker og rød pepper på middels høy varme. La det redusere til halvparten. Hell blandingen over i en separat bolle. Tilsett smørmelk. Bland godt og tilsett sitronsaft og -zest.