
Mva Stovetop Pork Ribs
Lær hvordan du lager møre og smakfulle pork ribs på komfyren med enkel oppskrift. Perfekt til hverdags eller helg – smakfull og enkel å lage!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 135 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 10 svinekjøttspare ribs
- 2. 1/2 kopp soyasaus
- 3. 10 fedd hvitløk, knust
- 4. 1 ss tørket rosmarin
- 5. 1 ss tørket oregano
- 6. 2 laurbærblader
- 7. 1 lime, saftet
- 8. 10 kvister fersk persille
- 9. malt svart pepper etter smak
- 10. 2 lime, skåret i båter
Fremgangsmåte
- 11. Legg spareribsene i en stor gryte, og fyll opp med akkurat nok vann til å dekke dem. Tilsett soyasaus, hvitløk, rosmarin, oregano, laurbærblad, limesaft og tre fjerdedeler av persillen. Kok opp, og la det småkoke uten lokk på middels varme til vannet er helt fordampet, omtrent 25 minutter.
- 22. Når alt vannet er fordampet, fjern laurbærbladene, og la kjøttet få brunt, vend det av og til. Bruk en slikkepott til å skrape opp de brune bitene og den myke hvitløken fra bunnen av gryten, og bland dem med kjøttet. Hvitløken vil løse seg opp i kjøttet. Ta ut kjøttet og la det renne av på tørkepapir. Krydre med svart pepper, og pynt med limebåter og resten av persillen.