
New York-ostekakemakroner
oppskrift på deilige new york cheesecake cookies som kombinerer myke kjeks med kremostfyll. enkel å lage og perfekt som dessert eller snacks.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 32 minutter
Porsjoner: 12
bakverk
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
- 33. I en stor bolle, rør sammen knust grahamkjeks, mel og bakepulver. I en middels bolle, pisk sammen smør og brunt sukker med en elektrisk håndmikser. Tilsett eggehviten og pisk til det er godt blandet. Bland det inn i grahamkjeksblandingen og rør til det akkurat er blandet.
- 44. I en separat middels bolle, pisk sammen den myke kremosten med vanlig sukker, eggeplomme, sitrusskall og vanilje til det er godt blandet. Sett til side.
- 55. Bruk en liten iskremkule til å forme deigen til kokies, og legg dem på et bakepapirkledd eller non-stick-brett. (Hvis du ikke har iskremkule, kan du måle opp deigen i ca. 2 spiseskjeer store porsjoner.) Press lett ned, og trykk tommelen inn i midten av hver ball for å lage en liten bolle. Gjenta med resten av deigen. Fyll midten av hver kokie med kremostfyll.
- 66. Stek til fyllet er så vidt stivnet og kokiene er lett gyldne, ca. 12 minutter. La dem avkjøle i 5 minutter på bakebrettet før du flytter dem over på en avkjølingsrist for å avkjøle helt.