New York-ostekakemakroner

New York-ostekakemakroner

oppskrift på deilige new york cheesecake cookies som kombinerer myke kjeks med kremostfyll. enkel å lage og perfekt som dessert eller snacks.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 32 minutter
Porsjoner: 12
bakverk

Ingredienser

  • 1. 1 1/4 kopper finhakkede grahamskjeks (én rull)
  • 2. 1 kopp mel
  • 3. 1 1/2 teskjeer bakepulver
  • 4. 1 stang (8 ss) usaltet smør, myknet
  • 5. 1/2 kopp pakket brunt sukker
  • 6. 1 egg, delt
  • 7. 85 gram kremost, myknet
  • 8. 1/4 kopp sukker
  • 9. 2 teskjeer sitronskall
  • 10. 1/2 teskje vaniljeekstrakt

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
  3. 33. I en stor bolle, rør sammen knust grahamkjeks, mel og bakepulver. I en middels bolle, pisk sammen smør og brunt sukker med en elektrisk håndmikser. Tilsett eggehviten og pisk til det er godt blandet. Bland det inn i grahamkjeksblandingen og rør til det akkurat er blandet.
  4. 44. I en separat middels bolle, pisk sammen den myke kremosten med vanlig sukker, eggeplomme, sitrusskall og vanilje til det er godt blandet. Sett til side.
  5. 55. Bruk en liten iskremkule til å forme deigen til kokies, og legg dem på et bakepapirkledd eller non-stick-brett. (Hvis du ikke har iskremkule, kan du måle opp deigen i ca. 2 spiseskjeer store porsjoner.) Press lett ned, og trykk tommelen inn i midten av hver ball for å lage en liten bolle. Gjenta med resten av deigen. Fyll midten av hver kokie med kremostfyll.
  6. 66. Stek til fyllet er så vidt stivnet og kokiene er lett gyldne, ca. 12 minutter. La dem avkjøle i 5 minutter på bakebrettet før du flytter dem over på en avkjølingsrist for å avkjøle helt.