
Bondeasuppe med fisk
oppskriften på peasants zuppa di pesce byr på en smakfull og enkel italiensk fiskesuppe, perfekt for en varmende og smakfull middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. I en stor stekepanne (ca. 40 cm i diameter), tilsett olje, hvitløk og shallots. Surr til hvitløk og shallots er en veldig lys gylden farge. Tilsett all fisken i pannen sammen med vin, vann, tomater, timian, salt, pepper og oregano. Dekk til pannen og la det småkoke til blåskjell og muslinger åpner seg, omtrent 20 minutter. Rør inn persille og basilikum, og fordel jevnt i 4 suppeskåler.
- 22. På Peasant legger Frank crostini (ristet brød gnidd med olivenolje, hvitløk, Parmigiano, oregano, salt og pepper) oppå hver servering.