
PICNIC POTETSALAT MED CALIFORNIA-AVOKADOER Annonse
Lær hvordan du lager en frisk og smakfull picnic potetsalat med modne californiske avokadoer. Perfekt for sommerpiknik og utendørs måltider.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Kok potetene med skallet på til de er møre når du stikker i dem med en gaffel. Ta dem av varmen og skyll med kaldt vann for å stoppe kokeprosessen. La dem avkjøle helt. Når de er kalde, skrell potetene og skjær dem i store terninger. Legg dem i en stor salatbolle.
- 22. Sett til side noen av de skivede eggene til pynt. Hakk de resterende eggeskivene. Tilsett eggene, grønn løk, selleri og sylteagurk i bollen; rør forsiktig for å blande med potetene.
- 33. Bland sylteagurkrelish, majones og honning-sennep. Rør det inn i potetsalaten og bland godt slik at alt er jevnt dekket. Smak til med salt og pepper etter behov. Salaten kan lages opptil 24 timer i forveien fram til dette punktet. Hvis du gjør det, smak til med mer majones og krydder før du går videre til neste steg.
- 44. Skrell, fjern kjernene og skjær avokadoen i terninger. Vend forsiktig med sitronsaften; vend det inn i potetsalaten.
- 55. Pynt med de reserverte eggeskivene og eventuelt flere avokadoskiver hvis ønskelig; server.
- 66. Serveringsforslag: For individuelle porsjoner, plasser salaten i uthulede tomat-halvdel eller salatblader for en fin presentasjon.