Kuskus med grønnsaker

Kuskus med grønnsaker

oppskrift på couscous med friske grønnsaker, perfekt for en rask og sunn hovedrett. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 12 unser couscous (ikke hurtigkokt)
  • 2. 1 stor rød eller grønn paprika
  • 3. 1 stor aubergine, skåret i 1/4-tommers skiver
  • 4. 1 stor zucchini, skåret i 1/4-tommers skiver
  • 5. Salt
  • 6. Gurkemeie
  • 7. Spisskummen
  • 8. Svart pepper
  • 9. 2 tomater, skåret i skiver

Fremgangsmåte

  1. 11. Bløtlegg couscousen i kaldt vann i 10 minutter for å løsne kornene. Damp deretter over en kjele med kokende vann eller kraft i ytterligere 5 minutter. Dette forhindrer at couscousen blir klissete og klumpete.
  2. 22. I mellomtiden brenn utsiden av paprikaen over en naken gassflamme. Når skinnet er svart, legger du paprikaen i en plastpose og lukker den igjen. Gni på utsiden for å fjerne alt av paprikaens skinn.
  3. 33. Rist auberginen og squashen i en forvarmet ovn på 220 grader Fahrenheit.
  4. 44. Når alle grønnsakene er ferdige, finhakk dem og bland dem inn i couscousen. Tilsett salt, gurkemeie, spisskummen og svart pepper etter smak. Damp i ytterligere 5 minutter. Pynt med skivede tomater og server.