
Kuskus med grønnsaker
oppskrift på couscous med friske grønnsaker, perfekt for en rask og sunn hovedrett. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Bløtlegg couscousen i kaldt vann i 10 minutter for å løsne kornene. Damp deretter over en kjele med kokende vann eller kraft i ytterligere 5 minutter. Dette forhindrer at couscousen blir klissete og klumpete.
- 22. I mellomtiden brenn utsiden av paprikaen over en naken gassflamme. Når skinnet er svart, legger du paprikaen i en plastpose og lukker den igjen. Gni på utsiden for å fjerne alt av paprikaens skinn.
- 33. Rist auberginen og squashen i en forvarmet ovn på 220 grader Fahrenheit.
- 44. Når alle grønnsakene er ferdige, finhakk dem og bland dem inn i couscousen. Tilsett salt, gurkemeie, spisskummen og svart pepper etter smak. Damp i ytterligere 5 minutter. Pynt med skivede tomater og server.