
Vegetarisk Taco Salat
oppskrift på en smakfull og enkel vegetarisk taco salat perfekt for en sunn lunsj eller middag. rask, enkel og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. Til dressingen: Visp sammen Chermoula-sausen med eddik og grønnsaksjuice. Oppbevar i kjøleskapet til den skal brukes.
- 33. Til taco-toppingen: Grill poblanos over flammen på gassbluss eller grill dem under grillen til skinnet er svart over hele. Legg paprikaene i en bolle. Dekk til og la dem avkjøle litt. Deretter skreller du og fjerner frøene, og hakker dem. Sett til side til senere bruk.
- 44. Varm opp oljen på middels høy til høy varme, tilsett sopp og la det steke i noen minutter til det får farge. Tilsett mais og løk, og la det koke til det begynner å få farge også, ca. 5 til 7 minutter til. Ha i hvitløk, løk, oregano, chilipulver, litt salt og pepper. La det koke til løken er myk og sprø, et par minutter. Deglaser pannen med ølen. Tilsett tomater og poblanos, og la det koke til det er gjennomvarmt. Slå av varmen og la det avkjøle. Oppbevar i kjøleskapet for en forberedelsesrett. Varm opp igjen på middels høy varme til det er gjennomvarmt.
- 55. For å servere: Legg et lag med salat i et serveringsfat, bolle eller individuelle dype tallerkener, og fyll med den varme salaten. Topp med tortillachips, ost, paprika og vårløk. Hell dressingen jevnt over og server.
- 66. Forvarm ovnen til 200 °C (400 °F). Kutt tortillalefsene i to, deretter i tynne strimler, ca. 3-6 mm tykke. Spray lett med non-stick stekespray, og krydre med salt, samt dryss over litt koriander og spisskummen. Legg dem i ett lag på bakepapirkledde stekebrett og stek til de er sprø.